Yin Yoga og Lydhealing event – Søndag 24. november kl 11 i Odense

Denne workshop arrangeres i samarbejde med lydhealer Karmel Perran, som jeg har mødt gennem Lars Muhl’s arbejde. Vi vil samskabe om rummet og den healende lyd. 

Vi skaber et Op-løftende, roligt, helende og be-livende rum. Martin Delfs guider åndedrætsøvelser, yin yoga stillinger og laver lydhealing.  Fokus vil være langsommelighed, nærvær og jordforbindelse og balance.  Vi skaber forbindelse til de kvaliteter og det himmerige, der altid er tilgængelige inden i os (Malkoota d’shmaya) og som vi ofte søger uden for os selv. Kort sagt: Vi skaber kontakt til vores egen GPS.  

Yin yogaen med lydhealing af Martin, varer to timer og efterfølgende afsluttes der i 30 minutter med dybt afspændende lydrejse ved Karmel og hendes magiske alkymiske healende krystalsyngeskåle. Ligesom hun laver underbyggende lydmomenter under yogaen sammen med Martin. Martin Delfs har været yoga instruktør, healer og deep tissue massør i en årrække, lige som han også er uddannet i healende lyd og mystik.  Han er til dagligt at finde på NOR og Whole House i København, hvor hans workshops er meget populære.  

Karmel fra Karmel’s Sound Universe er sanger og healer og har specialiseret sig i Heart Song, healende intuitiv sang og alkymiske krystalsyngeskåle med klange og vibrationer, der åbner dybt i hjerte, sjæl og sind. Karmel er meditationslærer og laver meditationskoncerter på Fyn og i København og studerer lydmedicin. 

Pris: kr 350,-/ studerende/senior 300 kr.
Sted: Nordisk Yoga, Odense
Ønsker du at tilmelde dig kurset, da klik på nedenstående link. 

Link til eventet: Yin Yoga og Lydhealings Event

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *