Nytårs retreat – De 4 hellige nætter

Gør noget andet end du plejer og fejr nytår 2019/2020 sammen med os på Sostrup Slot og Kloster.

DE FIRE HELLIGE NÆTTER RETREAT:

STILHED:
Sostrup Slot på Djursland vil danne rammerne om fire dages rejse ind i vores i forvejen eksisterende indre rigdom, så du kan åbne op for din egen personlige skattekiste.
Gennem nærvær kan vi begynde at lytte til de ressourcer og styrker, der ligger i dvale i os, muligheder, der endnu ikke er blevet oplevet og undersøgt og som det kan være udfordrende at få øje på i hverdagen.

NÆRVÆR.
At møde sig selv åbenhjertigt er nærværstræning, som vi vil praktisere i form af yoga, lydhealing, bøn, åndedræt, meditation og stilhed. Vi vil bl.a. bruge Harriet Koch’s budskaber i De Tolv Hellige Nætter, men kendskab herom er ikke nødvendigt for at være med. Du skal blot møde op som du er og med intentionen om at vende blikket indad.

FASTE.
Mulighed for juice faste.
I samarbejde med Slow Juice Copenhagen har vi fået special udviklet en økologisk hellig juice kur, der skal understøtte den indadvendte rejse vi sammen skal på i løbet af De Fire Hellige Nætter. Din krop vil få alle nødvendige næringsstoffer, vitaminer og mineraler uden at vi skal fokusere på kost.

Dette kan tilkøbes ekstra via link. Ønsker du ikke at faste skal du selv sørge for forplejning. Der er køleskab på værelserne.

Til de af Jer, der vælger at juice faste vil der også være økologisk te og dadler til at indtage i løbet af dagen.

Se mere om arrangementet her.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *