Connect down to shine UP : Yin yoga praksis – søndag 16. Feb kl. 09:30-12:00

Jeg glæder mig til igen at lave en workshop med primært fokus på yin yogaens langsomme jordnære stræk og bevægelser med åndedrættet i centrum.

Vi starter i fællesskab med at skabe et roligt og trygt rum, hvor vi igennem workshoppen i langsomt tempo vil praktisere yin yogaens lange dybe stræk, som både giver en god jordforbindelse og en dybere inner-forbindelse.
Jeg afslutter med en dybdeafspænding, hvor jeg også vil spille på harmonium og synge lidt.

Vi starter i fællesskab med at skabe et roligt og trygt rum, hvor vi igennem workshoppen i langsomt tempo vil praktisere yin yogaens lange dybe stræk, som både giver en god jordforbindelse og en dybere inner-forbindelse.
Jeg afslutter med en dybdeafspænding, hvor jeg også vil spille på harmonium og synge lidt.

Læs mere på Facebook opslaget her: https://www.facebook.com/events/1090783161253952/

Tilmelding: Sms til mig på tlf. 40404063
Pris : 200 kr. (mobilepay / kontant)

Alt udstyr som vi skal bruge på workshoppen er på stedet.

Kærlig hilsen
Martin

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *