Behandling

Som udgangspunkt er alle behandlinger forskellige, da vi hver især kommer med en unik gave. Jeg arbejder udfra den enkeltes behov og “skræddersyer” behandlingen derefter. Jeg har dog valgt at dele behandlingerne op i to kategorier, for at gøre det let for dig at identificere, hvad du har allermest brug for lige nu:

  • Traditionel behandling
  • SHM Presence / Lydhealing

Traditionel Behandling

Mange års erfaringer fra traditionel massage suppleret af Body SDS værktøjer har givet mig værdifuld indsigt i hvad der virker for den enkelte person. 

Hvis det følgende gælder for dig, så er det meget sandsynligt at en traditionel behandling er det rigtige for dig:

  • “Jeg føler at det hele kører rundt i mit hoved hele tiden og har brug for at komme ned i kroppen. Jeg trænger til grounding
  • “Jeg har en fysisk skade eller overbelastning som umiddelbart ikke relaterer sig til mental eller psykisk (over)belastning”
  • “Jeg har brug for totalt at slappe af; få løsnet mine spændinger og mærke flow/lethed i kroppen”

SHM Presence / Lydhealing

Når jeg har valgt at kalde behandlingerne for “SHM Presence” så er det fordi at min uddannelse som Divine Deacon hos Lars Muhl, er blevet en væsentlig inspirationskilde til mine behandlinger. Som uddannet Divine Deacon står SHM begrebet centralt i min tilgang til healing. 

SHM er et aramæisk ord. Aramæisk var bl.a. det sprog Jesu brugte til at henvende sig til mennesker på, idet aramæisk var det talte sprog i hans samtid. SHM betyder både lys, lyd, atmosfære, livskraft og livsgnist.

Behandlingen en en healing som vil sigte mod at klienten hjælpes til at finde sin livskraft og livsgnist. Det er klart at livskraften og livsgnisten kan ligge forskellige steder i kroppen, men for mig handler det om kontakten til det indre Himmerige/ Inner-nettet og lysfrøet i hjertet; der hvor alle vores svar og selvhjælp til hver en tid kan hentes – når vi altså  retter opmærksomheden derind. Jeg guider til, at vi begynder at bruge åndedrættet bevidst, da vi altid har det med os rundt og derigennem kan vi til enhver tid etablere kontakt til det indre netværk. Uden vi behøver strøm eller andet moderne isenkram. 

Jeg gør brug af min intuition og hands-on erfaringer udviklet gennem mange års arbejde med at behandle mennesker, samt værktøjer fra uddannelse/kurser hos Lars Muhl som bl.a Divine Deacon. Jeg bruger lydhealing, ceremonielle sange mm, hvor jeg har modtaget undervisning og uddannelse hos Githa Ben-David i “Tonen fra Himlen’